

برنج سوشی ژاپنی 1 کیلوگرم، محصولی اصیل و باکیفیت از نوع جاپونیکا، ایدهآل برای تهیه سوشی، اونیگیری و غذاهای ژاپنی. این برنج دانهکوتاه با نشاسته بالا، بافتی چسبناک، نرم و براق دارد و با سرکه، شکر و نمک طعمدار میشود. سرشار از کربوهیدرات، فیبر و پروتئین، منبع انرژی عالی برای رژیمهای غذایی سالم. دانههای گرد و سفید آن به راحتی شکل میگیرند و طعمی ملایم و شیرین ارائه میدهند. بستهبندی 1 کیلوگرمی، اقتصادی و مناسب برای آشپزی خانگی، رستورانها و کترینگهای حرفهای. محصول برندهای معتبر مانند کوشیهیکاری یا Japanese Choice، تولیدشده با استانداردهای ژاپنی.
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
برنج ژاپنی یا برنج جاپونیکا یکی از انواع برنج است. برنج بر دو نوع آفریقایی و آسیایی تقسیم میشود. نوع آسیایی برنج نیز به دو گروه برنج ژاپنی و برنج هندی یا برنج ایندیکا تقسیم میشود. برنج ژاپنی نیز خود به دو گروه برنج ژاپنیِ مناطق معتدل که همان برنج جاپونیکا نام دارد و برنج ژاپنیِ مناطق استوایی به نام برنج جابانیکا تقسیم میشود. انشعاب بین دو برنج هندی و ژاپنی بیش از 7000 سال سابقه دارد. هر یک از این دو برنج بطور جداگانه از نوع خودرو به نوع کشاورزی تبدیل شدهاند.
شکل ظاهری دانههای برنج ژاپنی نسبتاً گرد و کوتاه است. نسبت به نوع هندی نشاستهٔ آن دارای آمیلوز کمتر و آمیلوپکتین بیشتری است. در هنگام پختن آب زیادی را جذب کرده و پختهٔ آن نرم و براق است. تفاوت و ویژگی مهم آن در مقایسه با نوع هندی در چسبناک بودن آن است. این نوع برنج هر چه بیشتر جویده شود طعم شیرینتری دارد.
برگه داده