ادویه جوجه کباب سیر و کره پیزارلا پا 500 گرم
ارسال سریع
ما سفارشات شما را حداکثر 24 ساعته ارسال می کنیم
پرداخت آنلاین
وجه هزینه ارسال خود را پس از تحویل بپردازید
ضمانت کیفیت
7 روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط وجه (به غیر از مواد غذایی)
کیفیت ارسال
شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریات می کنید
ادویه جوجه کباب سیر و کره پیزارلا پا (Pizarella Paa) 500 گرم:
ادویه جوجه کباب سیر و کره پیزارلا پا یکی از ادویههای بسیار محبوب و بینظیر در سراسر جهان است که شهرت جهانی دارد. این ادویه را میتوانید در انواع غذاها و برای انواع گوشتها استفاده کنید. برای تهیه غذاهای خود، بسیاری از افراد از ادویههای مختلف استفاده میکنند. ادویه جوجه کباب سیر و کره پیزارلا پا ترکیبی از چندین گیاه خشک معطر و ادویهای بسیار خوشطعم و خوشبو است. غذاهای گوشتی که در آنها از گوشت قرمز یا گوشت سفید استفاده میشود و بوی ناخوشایندی دارند، به خوبی با استفاده از این ادویه میتوانند مزهدار شوند. همچنین، در غذاهایی که از گوشت ماهی استفاده میشود، طعم دار شدن ضروری است زیرا این غذاها به تنهایی طعم مطلوبی ندارند و نیاز به استفاده از ادویههای مختلف و سبزیجات عطرده دارند. شما میتوانید برای مزهدار کردن گوشت استیک، قبل از طبخ گوشت از این ادویه بینهایت خوشمزه، خوشعطر و خوشرنگ استفاده کنید. کافیست مقداری از ادویه جوجه کباب سیر و کره پیزارلا پا را روی گوشت بمالید و اجازه دهید تا یک ساعت استراحت کند تا ادویه به خوردن گوشت برود. همچنین، پس از طبخ گوشت، میتوانید از این ادویه فوقالعاده خوشمزه برروی آن استفاده کنید و به عنوان یک چاشنی بینظیر در سفرههای غذا و چیدمان میز شام و ناهار خود قرار دهید.
درباره روش مصرف و نگهداری ادویه جوجه کباب با سیر و کره پیزارلا پا، باید گفت که روش استفاده از آن متفاوت است و شما میتوانید آن را قبل یا بعد از طبخ غذا برای مزه دار کردن انواع گوشتهای سفید و قرمز استفاده کنید. اما مهمترین نکته در مورد این ادویه، روش نگهداری آن است. شما میتوانید این ادویه را در ظروف بستهبندی شده نگهداری کنید و آن را در محیط خنک و خشک قرار دهید. در طولانی مدت، میتوانید از این ادویه استفاده کنید بدون اینکه بوی آن کم شود. در صورتی که چند بسته از این ادویه را برای مصرف طولانی مدت تهیه کردهاید، بهتر است بستهها را به ترتیب باز کنید و بعد از استفاده از یک بسته، بسته دیگر را باز کنید. این جنس بستهبندی باعث میشود هوا و رطوبت به ادویه نفوذ نکند و ادویه در طولانی مدت همانند روز اول عطر و بوی خوشمزهای داشته باشد. با این روش، میتوانید از این ادویه به مدت طولانی استفاده کنید و همچنین طعم و عطر منحصربهفرد آن را در غذاهای خود حفظ کنید.