- ناموجود

سس فلفل سامبال اولک پنتای 227 گرم، خمیر فلفل تند و اصیل اندونزیایی است که برای طعمدهی به نودل، برنج، خوراکهای آسیایی و سسهای ترکیبی استفاده میشود.
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
سامبال اولک (Sambal Oelek) یک چاشنی سنتی اندونزیایی است که از فلفل قرمز تازه، نمک و سرکه تهیه میشود. این محصول طعمی تند، خالص و طبیعی دارد و نسبت به سایر سسهای فلفلی سادهتر و غلیظتر است.
برند معتبر Pantai این سس را در بستهبندی 227 گرمی عرضه کرده که انتخابی عالی برای مصرف خانگی و رستورانی است. سامبال اولک بهدلیل طعم تند و طبیعیاش، یکی از پایههای اصلی در بسیاری از غذاهای آسیایی و حتی سسهای مدرن محسوب میشود.
افزودنی تند برای نودل و برنج سرخشده
مناسب برای خوراکهای گوشتی و دریایی
قابل استفاده در سسهای ترکیبی مثل مایونز-چیلی
انتخابی عالی برای عاشقان طعم تند در غذاهای روزمره
یک قاشق از این سس را مستقیم به غذا اضافه کنید یا در حین پخت برای ایجاد طعم تند و معطر استفاده نمایید.
در محیط خشک و خنک نگهداری شود. پس از باز شدن درب، در یخچال قرار گرفته و طی مدت معقول مصرف گردد.
2 قاشق غذاخوری مایونز را با 1 قاشق سامبال اولک مخلوط کنید.
کمی آبلیمو اضافه کنید.
بهعنوان دیپ برای سیبزمینی سرخکرده یا ناگت سرو کنید.