موچی لوبیا قرمز یوکی اند لاو 180 گرم
ارجاع: 4713072176325
موچی لوبیا قرمز
یوکی اند لاو 180 گرم
ارسال سریع
ما سفارشات شما را حداکثر 24 ساعته ارسال می کنیم
پرداخت آنلاین
وجه هزینه ارسال خود را پس از تحویل بپردازید
ضمانت کیفیت
7 روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط وجه (به غیر از مواد غذایی)
کیفیت ارسال
شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریات می کنید
موچی (mochi) نوعی کیک برنجی است که البته فقط با آرد برنج تهیه نمیشود و میتوان با آرد گندم و غلات هم آن را درست کرد. اما نوع اصلی آن با نوعی برنج دانه کوتاه مخصوص به نام «موشیگوما» یا «موچی گومه» درست میشود. برای تهیه این خوراکی، برنج را میکوبند، میپزند و خمیر میکنند. علاوه بر موچی گومه، به این برنج، برنج چسبناک، برنج شیرین و برنج مرواریدی هم میگویند.
موچی (به ژاپنی: 餅 Mochi) (به انگلیسی: Rice Cake) نوعی خوراکی است که از غلات بهویژه برنج ژاپنی تهیه میشود. در یک نوع آن برنج با آب و حرارت پخته و بوسیلهٔ فشار خارجی و کوبیدن در هاون تبدیل به مادهای چسبناک میشود و بعد به آن شکل مخصوصی داده میشود. در نوع دیگر آن به آرد غلات آب گرم افزوده شده و پس از ورز دادن بخارپز میشود. هر چند موچی در تمام مدت سال مصرف دارد ولی بیشتر به عنوان یک غذای سنتی شهرت دارد که در سال نو ژاپنی تهیه میشود.
ارجاع |
---|
4713072176325 |