• ناموجود
سس خردل دیژون رمیا 850 گرمی

سس خردل دیژون رمیا 850 گرمی

300,000 تومان
بدون مالیات

ارجاع: 8710448561903

سس خردل دیژون
مقدار 850 گرم
سس

تعداد:

ناموجود

خردل دیژون (به فرانسوی: Moutarde de Dijon) یک نوع چاشنی خردل فرانسوی است که نامش از شهر دیژون فرانسه گرفته شده که در اوایل قرون وسطی مرکز تولید خردل در فرانسه بود. این چاشنی اولین بار در زمان فیلیپ ششم در سال 1336 میلادی تهیه و مورد استفاده قرار گرفت. در سال 1856 زمانی که ژان نیژون در تهیه این چاشنی به جای آبغوره از سرکه استفاده کرد، بسیار مورد استقبال قرار گرفت و مشهور شد.
در تهیه خردل دیژون از دانه خردل، سرکه، نمک، اسید سیتریک، و آب استفاده می‌شود. از این چاشنی هم در کنار انواع خوراک‌های گوشتی و هم در تهیه سس‌های دیگر استفاده می‌شود.

ارجاع
8710448561903
برگه داده مقادیر
نوع محصول مایع
بسته بندی بطری
وزن خالص 850 گرم
chat نظرات (0)
Grade
(0 Rate)
در حال حاضر هیچ نظر مشتری وجود ندارد.