سس خردل دیژون رمیا 370 گرمی
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

سس خردل دیژون رمیا 370 گرمی

سس خردل دیژون
وزن 370 گرم
برند رمیا

59,000 تومان بدون مالیات

59,000 تومان مالیات مستثنی شده است

تحویل در تهران 24 تا 48 ساعت کاری

ارسال رایگان برای سفارشات بیش از 4 میلیون تومان، ارسال توسط پست.

راهبرد امنیتی
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
سیاست تحویل
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
سیاست مرجوعی
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید به دلیل مواد غذایی بودن کالاها مرجوع مورد قبول نمی باشد)

خردل دیژون (به فرانسوی: Moutarde de Dijon) یک نوع چاشنی خردل فرانسوی است که نامش از شهر دیژون فرانسه گرفته شده که در اوایل قرون وسطی مرکز تولید خردل در فرانسه بود. این چاشنی اولین بار در زمان فیلیپ ششم در سال 1336 میلادی تهیه و مورد استفاده قرار گرفت. در سال 1856 زمانی که ژان نیژون در تهیه این چاشنی به جای آبغوره از سرکه استفاده کرد، بسیار مورد استقبال قرار گرفت و مشهور شد.
در تهیه خردل دیژون از دانه خردل، سرکه، نمک، اسید سیتریک، و آب استفاده می‌شود. از این چاشنی هم در کنار انواع خوراک‌های گوشتی و هم در تهیه سس‌های دیگر استفاده می‌شود.

نوع محصول
مایع
بسته بندی
بطری
قابل استفاده در
مرینیت
وزن خالص
370 گرم

با توجه به موقیت و شهر خود بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید.

با توجه به قانون وزارت بهداشت مرجوع کالای غذایی و خوراکی ممکن نیست

chat نظرات (0)