• ناموجود
تخم فرآوری شده ماهی (توبیکو) 100 گرم
search
  • تخم فرآوری شده ماهی (توبیکو) 100 گرم
  • تخم فرآوری شده ماهی (توبیکو) 100 گرم

تخم فرآوری شده ماهی (توبیکو) 100 گرم

‎تومان75,000
بدون مالیات

تخم فرآوری شده ماهی
(توبیکو) 100 گرم

تعداد
ناموجود

در صورت موجود شدن به من اطلاع دهید
راهبرد امنیتی

(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)

سیاست تحویل

(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)

سیاست مرجوعی

(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)

توبیکو (به ژاپنی: とびこ Tobiko) یکی از عناصر غذایی در آشپزی ژاپنی است. توبیکو تخم نوعی ماهی خاویار بنام ماهی پرنده است که در نمک خوابانده شده‌است. رنگ آن زرد روشن است. اندازهٔ هر یک از تخم‌ها از ایکورا کوچکتر بوده و هر تخم در حدود 1 میلی متر قطر دارد. توبیکو یکی از موادی است که به عنوان نتا در سوشی و به‌خصوص در گونکان‌ماکی و چیراشی‌زوشی بکار می‌رود. در حال حاضر این ماهی در سواحل اندونزی بسیار صید شده و توسط این کشور صادر می‌شود.

No tags found!
نظرات (0)