تخم فرآوری شده ماهی (توبیکو) 100 گرم
تخم فرآوری شده ماهی (توبیکو) 100 گرم
تخم فرآوری شده ماهی (توبیکو) 100 گرم
تخم فرآوری شده ماهی (توبیکو) 100 گرم

تخم فرآوری شده ماهی (توبیکو) 100 گرم

در صورت موجود شدن به من اطلاع دهید

تخم فرآوری شده ماهی
(توبیکو) 100 گرم

75,000 تومان
بدون مالیات

تعداد:

ناموجود

ارسال سریع

ارسال سریع

ما سفارشات شما را حداکثر 24 ساعته ارسال می کنیم

پرداخت آنلاین

پرداخت آنلاین

وجه هزینه ارسال خود را پس از تحویل بپردازید

ضمانت کیفیت

ضمانت کیفیت

7 روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط وجه (به غیر از مواد غذایی)

کیفیت ارسال

کیفیت ارسال

شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریات می کنید

توبیکو (به ژاپنی: とびこ Tobiko) یکی از عناصر غذایی در آشپزی ژاپنی است. توبیکو تخم نوعی ماهی خاویار بنام ماهی پرنده است که در نمک خوابانده شده‌است. رنگ آن زرد روشن است. اندازهٔ هر یک از تخم‌ها از ایکورا کوچکتر بوده و هر تخم در حدود 1 میلی متر قطر دارد. توبیکو یکی از موادی است که به عنوان نتا در سوشی و به‌خصوص در گونکان‌ماکی و چیراشی‌زوشی بکار می‌رود. در حال حاضر این ماهی در سواحل اندونزی بسیار صید شده و توسط این کشور صادر می‌شود.