بابل تی (مروارید تاپیوکا) شکلاتی

بابل تی (مروارید تاپیوکا) شکلاتی

بابل تی Bubble tea
مروارید تاپیوکا Tapioca Pearls
طعم شکلاتی

مدت زمان آماده سازی 5 ال 7 روز

وزن بسته:
50,000 تومان
بدون مالیات تحویل در تهران 24 تا 48 ساعت کاری

تعداد:

موجود است

ارسال سریع

ارسال سریع

ما سفارشات شما را حداکثر 24 ساعته ارسال می کنیم

پرداخت آنلاین

پرداخت آنلاین

وجه هزینه ارسال خود را پس از تحویل بپردازید

ضمانت کیفیت

ضمانت کیفیت

7 روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط وجه (به غیر از مواد غذایی)

کیفیت ارسال

کیفیت ارسال

شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریات می کنید

بابِل‌تی نوشیدنی است که زادگاهش تایوان می‌باشد، بابل تی با سفر به آمریکا جایگاهی بین‌المللی و جهانی پیدا کرد و شهرتش را در این سفر بدست آورد. «بابل» به دانه‌های همچون مروارید اطلاق می‌شود که از گیاهی به نام تاپیوکا یا کاساوا تهیه شده‌اند و می‌بایست پیش از مصرف پخته شوند. طبق بررسی و تحقیقات به عمل آمده گیاه تاپیوکا حاوی آهن و آنتی‌اکسیدان می‌باشد.

چای حبابی (بابل تی Bubble tea)
از مروارید تاپیوکای پخته شده می توان برای تهیه چای حبابی (نوشیدنی سرد و شیرین) استفاده کرد.
چای حبابی / بوبا از ترکیب چای دم کرده همراه با مروارید تاپیوکا، شربت، شیر و تکه های یخ تهیه می شود.
معمولا چای حبابی را با مروارید تاپیوکای سیاه تهیه می کنند. این مروارید ها مانند مرواریدهای سفید هستند که با دانه های شکر قهوه ای ترکیب شده اند.
قابل ذکر است که به دلیل اضافه شدن شکر به این ترکیب، از مصرف زیاد آن پرهیز کنید.
 
مروارید تاپیوکا (Tapioca Pearls)
مروارید های تاپیوکا باید قبل از مصرف جوشانده شوند. برای جوشاندن آن باید 1 قسمت از مروارید تاپیوکا را 8 قسمت آب ترکیب کرد.
پس از ترکیب آب و مروارید تاپیوکا، مخلوط حاصل را روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید.
زمانیکه مروارید های تاپیوکا روی آب شناور شدن، حرارت را تا حد متوسط کاهش داده و اجازه دهید به مدت 15 تا 30 دقیقه در این حرارت باقی بماند. در این حین آن را هم بزنید.
پس از اینکه به خوبی حل شد آن را از روی حرارت برداشته، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 15 تا 30 دقیقه دیگر در این حالت باقی بماند.

مراحل آماده‌سازی بابل تی :
1- به ازای هر یک پیمانه بابل تی خشک، 7 پیمانه آب جوش تهیه کنید.
2- یک پیمانه بابل تی خشک را به آب جوش اضافه کنید و به مدت 20 دقیقه روی شعله متوسط بپزید تا بافت آن قابل جویدن شود. پیشنهاد می‌شود جهت جلوگیری از به هم چسبیدن مرواریدها حین فرایند پخت، محصول را گاهی هم بزنید.
3- شعله را خاموش کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید محصول پخته شده به مدت 20 دقیقه در همان حال استراحت کند.
4- مرواریدها را آبکشی کرده و سپس به ظرف حاوی آب سرد و قطعات بلورهای یخ انتقال دهید.
5- پس از 2 دقیقه مرواریدها را از آب خارج کرده و با شربت عسل، شربت قند و یا شربت شکر قهوه‌‌ای مخلوط کرده و مجددا به مدت 5 تا 7 دقیقه روی شعله ملایم حرارت دهید.

پس از طی این مراحل، می‌توانید مرواریدها را مصرف کرده و یا آن‌ها را در ظرفی دربسته قرار داده و در جایی خنک و دور از نور آفتاب و در دمای اتاق نگهداری کنید.