

طعم دهنده پودری کچاپ
برای چیپس و ذرت بو داده (پاپکورن)
ارسال سریع
ما سفارشات شما را حداکثر 24 ساعته ارسال می کنیم
پرداخت آنلاین
وجه هزینه ارسال خود را پس از تحویل بپردازید
ضمانت کیفیت
7 روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط وجه (به غیر از مواد غذایی)
کیفیت ارسال
شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریافت می کنید
طعم دهنده کچاپ یکی از طعم دهندههای پودری بسیار پرطرفدار در صنعت تولید اسنک است. این طعم دهنده از گوجه فرنگی تازه، ادویه جات و سبزیجات تازه، نمک و... با توجه به ذائقه ی اصیل ایرانی تهیه شده است. از طعم دهنده طبیعی کچاپ میتوان برای تهیه انواع خوراکیها بعد از طبخ، سرخ کردن، بو دادن و... به صورت پاششی روی ماده ی غذایی استفاده کرد. متداولترین کاربردهای طعم دهنده کچاپ عبارت است از: - چیپس - پاپ کورن - سیب زمینی سرخ کرده - ترتیلا - کرانچی - پیتزا - سس کچاپ - پودر سوخاری - آجیل - انواع غذا های سرخ کردنی. این محصول کاملا طبیعی می باشد و هیچ گونه مواد مضری در آن وجود ندارد.میزان مصرف پیشنهادی برای این محصول یک قاشق غذاخوری برای یک پیمانه (یک لیوان) از محصول می باشد. شرایط نگهداری: -در جای خشک و خنک نگهداری شود. -پس از مصرف، درب بسته بندی محکم بسته شود.