

طعم دهنده پودری کچاپ
برای چیپس و ذرت بو داده (پاپکورن)
طعم دهنده کچاپ یکی از طعم دهندههای پودری بسیار پرطرفدار در صنعت تولید اسنک است. این طعم دهنده از گوجه فرنگی تازه، ادویه جات و سبزیجات تازه، نمک و... با توجه به ذائقه ی اصیل ایرانی تهیه شده است. از طعم دهنده طبیعی کچاپ میتوان برای تهیه انواع خوراکیها بعد از طبخ، سرخ کردن، بو دادن و... به صورت پاششی روی ماده ی غذایی استفاده کرد. متداولترین کاربردهای طعم دهنده کچاپ عبارت است از: - چیپس - پاپ کورن - سیب زمینی سرخ کرده - ترتیلا - کرانچی - پیتزا - سس کچاپ - پودر سوخاری - آجیل - انواع غذا های سرخ کردنی. این محصول کاملا طبیعی می باشد و هیچ گونه مواد مضری در آن وجود ندارد.میزان مصرف پیشنهادی برای این محصول یک قاشق غذاخوری برای یک پیمانه (یک لیوان) از محصول می باشد. شرایط نگهداری: -در جای خشک و خنک نگهداری شود. -پس از مصرف، درب بسته بندی محکم بسته شود.