طعم دهنده پودری سرکه نمکی

طعم دهنده پودری سرکه نمکی

50,000 تومان
بدون مالیات تحویل در تهران 24 تا 48 ساعت کاری

طعم دهنده پودری سرکه نمکی
برای چیپس و ذرت بو داده (پاپکورن)

وزن بسته:

تعداد:

موجود است

ارسال سریع

ارسال سریع

ما سفارشات شما را حداکثر 24 ساعته ارسال می کنیم

پرداخت در محل

پرداخت در محل

وجه هزینه ارسال خود را پس از تحویل بپردازید

بازگشت وجه

بازگشت وجه

7 روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط وجه (به غیر از مواد غذایی)

کیفیت ارسال

کیفیت ارسال

شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریات می کنید

طعم دهنده ی خوراکی سرکه نمکی، ترکیب پودری است از سرکه ی طبیعی و نمک تصفیه شده، که طعمی ترش و دلچسپ متناسب با ذائقه ی اصیل ایرانی را داراست. در تهیه ی این طعم دهنده از عصاره ی بهترین نوع سرکه حاصل از تخمیر انگور قرمز و سفید استفاده شده که طعمی ترش در قالب سرکه بالزامیک و سرکه سفید را در حس چشایی ایجاد می کند. یکی از قابل توجه‌ترین خواص سرکه را می‌توان کمک به تنظیم قند خون و پیشگیری از ابتلا به دیابت دانست. آمار مبتلایان به دیابت در چند سال اخیر در جهان سیر صعودی به خود گرفته است؛ بنابراین اقدامات پیشگیرانه می‌تواند ما را از ابتلا به این مشکل و عوارض آن حفظ کند. برخی از خواص سرکه انگور به شرح زیر است: -کمک به درمان واریس -رفع سلولیت -کمک به درمان کبد چرب و پاکسازی کبد -کاهش فشار خون -مصرف سرکه میزان جذب کلسیم را افزایش میدهد و از پوکی استخوان جلوگیری می کند. یکی از طعم دهنده‌های پر طرفدار و محبوب در صنعت اسنک (چیپس، پاپ کورن و…) طعم دهنده سرکه نمکی است.از این طعم دهنده طبیعی می‌توان برای تهیه انواع غذا و تنقلات بعد از طبخ، سرخ کردن، بو دادن و... به صورت پاششی روی ماده ی غذایی استفاده کرد.همچنین متداول‌ترین کاربردهای آن عبارت است از: - طعم دار کردن چیپس سیب زمینی -طعم دار کردن پاپ کورن -طعم دار کردن سیب زمینی سرخ کرده - پیتزا - در تهیه انواع سس - پودر سوخاری - آجیل (بادام زمینی سرکه نمکی و...) میزان مصرف پیشنهادی برای این محصول یک قاشق چایخوری برای یک پیمانه (یک لیوان) از محصول می باشد. شرایط نگهداری از این محصول: -درجای خشک و خنک نگهداری شود. -بعد از مصرف درب بسته بندی را محکم ببندید.

chat نظرات (0)
Grade
(0 Rate)
در حال حاضر هیچ نظر مشتری وجود ندارد.