قهوه میکس 80 درصد روبوستا
قهوه میکس 80 درصد روبوستا
این محصول بصورت پودر و دان موجود است
ارسال سریع
ما سفارشات شما را حداکثر 24 ساعته ارسال می کنیم
پرداخت آنلاین
وجه هزینه ارسال خود را پس از تحویل بپردازید
ضمانت کیفیت
7 روز ضمانت بازگشت بی قید و شرط وجه (به غیر از مواد غذایی)
کیفیت ارسال
شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریات می کنید
دانه های قهوه روبوستا حدود سی درصد از قهوه های مصرفی جهان را تشکیل میدهند. در مطالب پیشین، یکی از گونههای قهوه به نام عربیکا شرح داده شد، حال باید از گونه ای دیگر به نام روبوستا Robusta صحبت کنیم و با مزایا و معایب قهوه روبوستا، خواص قهوه روبوستا و انواع قهوه روبوستا آشنا شویم.
درختان روبوستا برای رشد به ارتفاع حدودی زیر 1000 متر نیازمندند. تنههایی تنومند و قدرتمند، ویژگیهایی هستند که این درختان را قادر میسازد تا در شرایط سخت و نامناسب، هم چنان استوار بمانند و آسیبی نبینند. درخت یا درختچه روبوستا تا ارتفاع 10 متر نیز ممکن است رشد کنند.
ویژگی های دانه روبوستا:
دانه قهوه روبوستا ویژگی های منحصربفردی دارد و می تواند در برخی موارد تفاوت هایی با دیگر انواع قهوه داشته باشد؛ این ویژگی ها به شرح زیر هستند:
عطری تلخ و کم
بارزه طعمی شاخص دانه روبوستا تلخی میباشد.
برای این گونه متوسط بادی (body) 2 درصد میباشد.
میزان کافئین در دانه های روبوستا 1٫7 تا 4 درصد است که این درصد کافئین نسبت به دانه عربیکا تقریبا دو برابر میباشد..
قیمت کمتر
چربی و قند کمتر
تنههای تنومندتر و بطبع در برابر آفات مقاوم ترند
این که میگوییم این گونه عطر کمی دارد، به این معنی نیست که عطر آن به شدت ضعیف باشد، منظور این است که در مقایسه با دانه عربیکا، عطر ضعیف تری دارد.
برگه داده | مقادیر |
---|---|
بسته بندی | پاکت |