• ناموجود
پوست ماهی 500 گرم Wooden fish flower
search
  • پوست ماهی 500 گرم Wooden fish flower

پوست ماهی 500 گرم Wooden fish flower

‎تومان550,000
بدون مالیات

پوست ماهی 500 گرم Wooden Fish Flower، محصولی خاص از آشپزی ژاپنی است که برای تهیه داشی (عصاره ماهی) و طعم‌دهی به سوپ‌ها، نودل و خوراک‌های دریایی استفاده می‌شود.

تعداد
ناموجود

در صورت موجود شدن به من اطلاع دهید
راهبرد امنیتی

(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)

سیاست تحویل

(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)

سیاست مرجوعی

(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)

پوست ماهی خشک (Wooden Fish Flower) که گاهی به‌عنوان تراشه یا پرک ماهی نیز شناخته می‌شود، یکی از مواد اولیه پرکاربرد در آشپزی سنتی ژاپنی است. این محصول از ماهی بونیتو یا ماهی‌های مشابه تهیه می‌شود که پس از خشک‌کردن و برش نازک، به‌صورت ورقه‌ای یا پرک عرضه می‌شود.

پوست یا پرک ماهی طعمی خاص و عمیق موسوم به اومامی (Umami) دارد و در آشپزی ژاپنی برای تهیه داشی (Dashi) – عصاره پایه بسیاری از غذاها – نقشی اساسی ایفا می‌کند. بسته‌بندی 500 گرمی آن گزینه‌ای حرفه‌ای و اقتصادی برای رستوران‌ها و آشپزی اصیل ژاپنی است.

🔸 کاربرد محصول

  • تهیه عصاره داشی برای سوپ میسو و نودل

  • افزودنی عالی برای خوراک‌های دریایی و سبزیجات بخارپز

  • قابل استفاده در مارینیت گوشت و ماهی

  • طعم‌دهنده اصیل برای غذاهای ژاپنی و آسیایی

🔸 نحوه مصرف

برای تهیه داشی: مقداری پوست ماهی را در آب جوش بریزید و چند دقیقه بجوشانید. سپس صاف کنید و عصاره خوش‌طعم آن را به‌عنوان پایه سوپ یا خوراک استفاده نمایید.

🔸 روش نگهداری

در محیط خشک و خنک و به دور از نور خورشید نگهداری شود. پس از باز شدن، در ظرف دربسته و دور از رطوبت قرار گیرد.

🔸 رسپی پیشنهادی (سوپ میسو با داشی)

  1. 3 پیمانه آب را بجوشانید.

  2. 30 گرم پوست ماهی خشک را اضافه کنید و 5 دقیقه بجوشانید.

  3. صاف کنید و عصاره را نگه دارید.

  4. خمیر میسو، جلبک واکامه و توفو اضافه کنید و سرو نمایید.

کلمات کلیدی: Wooden fish flower پوست ماهی
6954528900110

برگه داده

نوع محصول
گرانول
بسته بندی
پاکت
قابل استفاده در
سوپ
وزن خالص
500 گرم
نظرات (0)