ادویه ماهی داشی 1 کیلوگرم Hondashi
ادویه ماهی داشی 1 کیلوگرم (Hondashi)، ترکیب اصیل ژاپنی بر پایه ماهی بونیتو خشکشده است که برای تهیه سوپ میسو، نودل و غذاهای سنتی ژاپنی استفاده میشود.
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
هونداشی (Hondashi) یکی از پرکاربردترین چاشنیهای آشپزی ژاپنی است که توسط برند معروف Ajinomoto تولید میشود. این پودر طعمدهنده از ترکیب ماهی بونیتو خشکشده (ماهی تن ژاپنی)، جلبک دریایی و ادویههای خاص تهیه شده و طعمی عمیق و خوشمزه موسوم به اومامی (Umami) به غذا میبخشد.
بستهبندی 1 کیلویی هونداشی انتخابی حرفهای و اقتصادی برای رستورانهای ژاپنی، فستفودها و همچنین علاقهمندان به آشپزی اصیل آسیایی است.
🔸 کاربرد محصول
-
پایه اصلی برای تهیه سوپ میسو (Miso Soup)
-
افزودنی عالی برای نودل، رامن و برنج ژاپنی
-
مناسب برای خوراکهای دریایی، سوپها و خورشها
-
قابل استفاده در انواع مارینیت و سسهای ژاپنی
🔸 نحوه مصرف
1 قاشق چایخوری از پودر داشی را در 1 پیمانه آب داغ حل کنید تا عصارهای خوشطعم و آماده داشته باشید. سپس میتوانید از آن بهعنوان بیس سوپ یا طعمدهنده غذا استفاده کنید.
🔸 روش نگهداری
در محیط خشک و خنک نگهداری شود. پس از باز شدن بسته، در ظرف دربسته و به دور از رطوبت نگهداری کنید.
🔸 رسپی پیشنهادی (سوپ میسو با هونداشی)
-
2 پیمانه آب را بجوشانید و 1 قاشق چایخوری هونداشی اضافه کنید.
-
یک قاشق میسو (خمیر سویا) حل کرده و کمی جلبک دریایی و توفو بیفزایید.
-
داغ سرو کنید.
اطلاعات محصول
- نوع محصول
- پودری
- بسته بندی
- پاکت
- وزن خالص
- 1 کیلو گرم