سرکه برنج ژاپنی میزکان 900 میل  - mizkan
search
  • سرکه برنج ژاپنی میزکان 900 میل  - mizkan
در صورت موجود شدن به من اطلاع دهید

سرکه برنج ژاپنی میزکان 900 میل - mizkan

‎تومان560,000

سرکه برنج ژاپنی میزکان 900 میل، چاشنی اصیل و ملایم ژاپنی است که برای تهیه سوشی، سالاد و سس‌های آسیایی طعمی لطیف و خوش‌عطر ایجاد می‌کند.

تعداد
ناموجود

در صورت موجود شدن به من اطلاع دهید
راهبرد امنیتی

(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)

سیاست تحویل

(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)

سیاست مرجوعی

(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)

سرکه برنج (Rice Vinegar) یکی از پایه‌های اصلی آشپزی ژاپنی و آسیایی است. این سرکه از تخمیر طبیعی برنج تهیه می‌شود و نسبت به سرکه‌های معمولی طعمی ملایم‌تر، کمی شیرین و خوش‌بو دارد.

برند معتبر Mizkan که از پیشگامان تولید سرکه برنج در ژاپن است، محصول خود را در بسته‌بندی 900 میلی‌لیتری عرضه کرده که هم برای استفاده خانگی و هم برای رستوران‌ها ایده‌آل است.

این سرکه علاوه بر آشپزی آسیایی، در غذاهای مدرن و حتی دسرها هم استفاده می‌شود و طعمی خاص و متفاوت به غذاها می‌بخشد.

🔸 کاربرد محصول

  • مناسب برای تهیه برنج سوشی (Sushi Rice)

  • افزودنی عالی برای سالادها و سبزیجات بخارپز

  • قابل استفاده در تهیه سس‌ها، مارینیت گوشت و مرغ

  • انتخابی عالی برای غذاهای سبک و سالم آسیایی

🔸 نحوه مصرف

برای برنج سوشی: به ازای هر پیمانه برنج پخته، 2 تا 3 قاشق غذاخوری سرکه برنج با کمی شکر و نمک مخلوط کنید و به برنج گرم اضافه نمایید.

🔸 روش نگهداری

در محیط خشک و خنک و به دور از نور مستقیم نگهداری شود. پس از باز شدن درب، در یخچال قرار دهید.

🔸 رسپی پیشنهادی (سس سالاد آسیایی)

  1. 3 قاشق غذاخوری سرکه برنج میزکان را با 2 قاشق سویا سس مخلوط کنید.

  2. کمی روغن کنجد و زنجبیل تازه اضافه کنید.

  3. روی سالاد سبزیجات یا نودل سرد بریزید.

نظرات (0)

اطلاعات محصول

نوع محصول
مایع
بسته بندی
بطری
وزن خالص
900 میل