- ناموجود

سرکه برنج ژاپنی
میزکان 900 میل - mizkan
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
با استفاده از سرکه میزکان همراه با سس سویا، میرین و روغن کنجد پایه سس سالاد آسیایی را تشکیل دهید. یا با شکر و نمک چاشنی برنج عالی سوشی تهیه کنید. این سرکه همه کاره و عالی است که در هر دستور ژاپنی استفاده می شود.
سرکه برنج ژاپنی:
سرکه برنج ژاپنی از برنج تخمیر شده یا ش راب برنج تهیه می شود. طعم آن معمولا از سرکه ی سیب ملایم تر است. گرچه مقدار استیک اسید آنها برابر است. سرکه ی برنج از چین نشات گرفته است. جایی که برنج در مقیاس وسیع کشت شده و به حدود 4500 سال قبل از میلاد مسیح یا پیش از آن بر می گردد. استفاده از استارتر ها برای تولید سرکه ی برنج احتمالا به حدود 4000 سال قبل از میلاد مسیح بر می گردد و در بهار ، تابستان و دوران جنگجویی در چین مرسوم گشت. متعاقبا تکنیک های تولید سرکه برنج همراه با کشت و کار آن ،به مناطق مجاور بسیاری منتشر شد.
سرکه برنج یک نوع سرکه تهیه شده از تبخیر آبمیوه برنج است و یک چاشنی بسیار معروف در آشپزی آسیایی و جهانی است. این سرکه به دلیل طعم ملایم و خاص خود، بهطور گسترده در تهیه سسها، ترشیها، و مارینادها به کار میرود.
طعم ملایم و خنک سرکه برنج، آن را به یک انتخاب عالی برای ترشیابی غذاها تبدیل کرده است. این سرکه علاوه بر این که به غذاها یک لایه ترشی و خاص میافزاید، همچنین در تعادل طعمی مواد دیگر نیز نقش مهمی ایفا میکند.
سرکه برنج به عنوان یک مواد نگهدارنده طبیعی هم عمل میکند و به طبقهبندی غذاها افزوده میشود. علاوه بر این، مزایای بهداشتی این سرکه از جمله خواص آنتیباکتریال و ضدقارچی آن، آن را به یک انتخاب سالم در آشپزخانه تبدیل کرده است.
به کل، سرکه برنج با ترکیبی از خاصیتهای مذاقی منحصر به فرد و کاربردهای گوناگون، یکی از ادویههای اساسی و پرکاربرد در دنیای آشپزی است.
برگه داده