- ناموجود

رب فلفل چینی 500 گرم، چاشنی تند و خوشعطر آسیایی است که با طعمی شور و تخمیری به نودل، خوراکهای گوشتی و سوپهای سنتی چینی مزهای اصیل و متفاوت میبخشد.
(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)
(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)
(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)
رب فلفل چینی (Chinese Chili Paste) از ترکیب فلفل قرمز آسیابشده، سیر، نمک و ادویههای خاص تهیه میشود و به دلیل طعم تند و عمیق خود یکی از پایههای اصلی آشپزی شرق آسیا به شمار میرود.
این محصول در بستهبندی 500 گرمی عرضه شده که انتخابی عالی برای استفاده خانگی و همچنین رستورانهای کوچک است. رب فلفل علاوه بر رنگ قرمز جذاب، عطر و طعمی خاص به غذاها میدهد و بهراحتی با سسها و ادویههای دیگر ترکیب میشود.
مناسب برای نودل، برنج سرخشده و استیر فرای
افزودنی عالی برای خوراکهای گوشتی، مرغ و سبزیجات
قابل استفاده در سوپهای تند و خورشهای آسیایی
پایهای برای تهیه دیپها و سسهای اسپایسی
1 تا 2 قاشق غذاخوری از رب فلفل را در ابتدای پخت همراه با روغن تفت دهید تا عطر آن آزاد شود، سپس گوشت، سبزیجات یا نودل را اضافه کنید.
در محیط خشک و خنک نگهداری شود. پس از باز شدن درب، در یخچال قرار داده و طی مدت معقول مصرف گردد.
نودل را طبق دستور بپزید.
در تابه، سیر و پیازچه را با روغن تفت دهید.
2 قاشق رب فلفل چینی و کمی سویا سس اضافه کنید.
نودل را مخلوط کرده و با کنجد و فلفل تازه سرو نمایید.
برگه داده