حصیر سوشی  بامبو  ژاپنی
search
  • حصیر سوشی  بامبو  ژاپنی

حصیر سوشی بامبو ژاپنی

‎تومان115,000
بدون مالیات تحویل در تهران 24 تا 48 ساعت کاری

حصیر سوشی بامبو ژاپنی، ابزاری سنتی و کاربردی برای رول کردن سوشی و ماکی است که به شما کمک می‌کند سوشی‌هایی حرفه‌ای و خوش‌فرم در خانه یا رستوران تهیه کنید.

تعداد
موجود است

راهبرد امنیتی

(تمامی کالاها اصلی بوده و دارای تاریخ انقضا می باشد)

سیاست تحویل

(با توجه به شهر و مقصد بهترین گزینه ارسال را انتخاب نمایید)

سیاست مرجوعی

(لطفا در انتخاب خود دقت کنید مرجوع مواد غذایی مورد قبول نمی باشد)

حصیر سوشی یا ماکی‌سو (به ژاپنی: 巻き簾) یکی از ابزارهایی است که در آشپزی ژاپنی بکار می‌رود. انواع حصیر هاکه از چوب بامبو ساخته می‌شود. ابعاد آن 20 تا 30 سانتیمتر است. برحسب ضخامت چوب بامبو که بکار رفته به دو نوع ضخیم و نازک تقسیم می‌شود. بیشترین مورد استفاده از آن برای درست کردن ماکی‌زوشی یا یکی از انواع سوشی است. همچنین برای شکل دادن به تاماگویاکی (تخم‌مرغ املت به سبک ژاپنی) نیز بکار می‌رود.

حصیر سوشی بامبو ژاپنی (Makisu) یکی از اصلی‌ترین ابزارهای آشپزی ژاپنی است که از چوب‌های نازک بامبو ساخته می‌شود و با نخ‌های نخی یا نایلونی به هم متصل شده‌اند. این حصیر سبک و انعطاف‌پذیر بوده و به شما امکان می‌دهد رول‌های سوشی و ماکی را به راحتی و با شکل منظم آماده کنید.

استفاده از حصیر بامبو علاوه بر آسان‌تر کردن فرآیند رول کردن، به برنج و جلبک نوری فرم یکدست و حرفه‌ای می‌دهد. این ابزار نه‌تنها در آشپزخانه‌های خانگی بلکه در رستوران‌های ژاپنی و آسیایی نیز پرکاربرد است.

🔸 کاربرد محصول

  • رول کردن سوشی و ماکی به‌صورت حرفه‌ای

  • مناسب برای رول‌های سبزیجات، ماهی، میگو و آووکادو

  • استفاده در رستوران‌ها، فست‌فودها و آشپزخانه‌های خانگی

  • ابزاری سبک و قابل حمل برای آموزش آشپزی ژاپنی

🔸 نحوه استفاده

  1. یک ورق نوری روی حصیر بامبو قرار دهید.

  2. لایه‌ای نازک از برنج سوشی روی آن پخش کنید.

  3. مواد دلخواه (ماهی، سبزیجات یا میگو) را اضافه کنید.

  4. با کمک حصیر، به آرامی رول کنید و فشار دهید تا شکل منظم بگیرد.

  5. رول آماده را برش داده و سرو کنید.

🔸 روش نگهداری

پس از استفاده، حصیر را با آب ولرم و دستمال نرم تمیز کنید. برای جلوگیری از جذب بو یا رطوبت، آن را کاملاً خشک کرده و در جای خشک نگهداری نمایید.

🔸 پیشنهاد مصرف

برای جلوگیری از چسبیدن برنج به حصیر، می‌توانید آن را با یک لایه نایلون شفاف یا سلفون بپوشانید.

برگه داده

قابل استفاده در
سوشی
نظرات (0)