ادویه تندوری ماسالا 900 گرم

ادویه تندوری ماسالا 900 گرم

160,000 تومان
بدون مالیات تحویل در تهران 24 تا 48 ساعت کاری

تندوری ماسالا

بسته 900 گرمی

تعداد:

موجود است

در سراسر دنیا بطور قطع، آشپزی هندی به نوعی با شیوه پختن غذا در تندور ( تنور ) ارتباط پیدا می کند. این نوع شیوه آشپزی به تقریبا 2000 سال قبل و مصر  باستان باز  می گردد. در آن روزگار، مصریان باستان با استفاده از اجاق های  گلی که در داخل زمین ساخته بودند، نان مورد نیاز کارگران مشغول در ساخت  اهرام را می پختند. با گذشت زمان این شیوه پخت از مصر به سرزمین پارس گسترش  یافت و متعاقب آن به وسیله مبادلات تجاری به شمال هند رسید. در این دوره  تنورهای پارسی شکل دیگری از اجاق های گلی مصری بودند. اجاق های تندور  همانند اجاق های معمولی کار  می کنند، اما به علت شکل استوانه ای آنها پوشش  حرارتی کامل تری را در هنگام پخت و پز فراهم کرده و به دمای بالاتری نسبت  به اجاق های معمولی می رسند. این امر باعث پخت سریع تر غذا و حفظ تردی گوشت  می شود.

برگه داده مقادیر
نوع محصول پودری
بسته بندی فویل
قابل استفاده در سیب زمینی سرخ کرده
وزن خالص 900 گرم
chat نظرات (0)
Grade
(0 Rate)
در حال حاضر هیچ نظر مشتری وجود ندارد.