فروشگاه پخش پارسه توزیع کننده مواد اولیه رستورانی و فست فودی
7 قلم قلم
اخطار: آخرین موجودی فعلی!
تاریخ در دسترس بودن
خردل دیژون (به فرانسوی: Moutarde de Dijon) یک نوع چاشنی خردل فرانسوی است که نامش از شهر دیژون فرانسه گرفته شده که در اوایل قرون وسطی مرکز تولید خردل در فرانسه بود. این چاشنی اولین بار در زمان فیلیپ ششم در سال ۱۳۳۶ میلادی تهیه و مورد استفاده قرار گرفت. در سال ۱۸۵۶ زمانی که ژان نیژون در تهیه این چاشنی به جای آبغوره از سرکه استفاده کرد، بسیار مورد استقبال قرار گرفت و مشهور شد.
در تهیه خردل دیژون از دانه خردل، سرکه، نمک، اسید سیتریک، و آب استفاده میشود. از این چاشنی هم در کنار انواع خوراکهای گوشتی و هم در تهیه سسهای دیگر استفاده میشود.
فروشگاه اینترنتی ادویه و چاشنی پارسه, اولین ارائه کننده آنلاین انواع ادویه , از جمله ادویه رستورانی و چاشنی خانگی می باشد. فروشگاه اینترنتی ادویه پارسه افتخار دارد که به مشتری اینترنتی و شرکت ها و موسسات و رستوران ها و فست فود ها کافی شاپ های مختلف خدمت رسانی کند. فروشگاه اینترنتی ادویه پارسه در زمینه ارائه انواع ادویه اورگانیک , ادویه تک خاستگاه و چای و دمنوش های گیاهی مختلف نیز فعالیت می کند و تمامی.
در شبکه های اجتماعی