سس ها 

8 محصول وجود دارد.

سس ها

در هر صفحه

سس ووستشیر (Worcestershire sauce) که در ایران آن را با نام سس ورچستر می‌شناسند، یکی از انواع سس‌های خوش طعم دنیاست که ریشه‌ای انگلیسی دارد و به عنوان طعم‌دهنده غذاهای گوشتی از آن استفاده می‌شود.

215,000 ریال

خردل دیژون (به فرانسوی: Moutarde de Dijon) یک نوع چاشنی خردل فرانسوی است که نامش از شهر دیژون فرانسه گرفته شده که در اوایل قرون وسطی مرکز تولید خردل در فرانسه بود. این چاشنی اولین بار در زمان فیلیپ ششم در سال ۱۳۳۶ میلادی تهیه و مورد استفاده قرار گرفت.

100,000 ریال

سس اویستر ماماسیتااز گوشت گوزن های واقعی استخراج می شود، طعم کامل آن فقط می تواند به عنوان یک سس برای غذاهای شرقی بماند. به عنوان یک سس برای سبزیجات پخته شده مناسب میباشد. به عنوان یک عنصر اصلی طعم دهنده در انواع آماده سازی سرخ شده.

195,000 ریال
نمایش 1 - 4 از 8 مورد

بالا